Crikvenica
10.7.2013. 21:24:27h
Crikvenička plaža za pse 'Podvorska' sa novim sadržajem
Crikvenička plaže za pse “Podvorska” svojim novim sadržajem uljepšati će kupanje i psima i njihovim vlasnicima.
boomer97 / flickr.com

Crikvenička plaže za pse “Podvorska” svojim novim sadržajem uljepšati će kupanje i psima i njihovim vlasnicima.

Svečanim puštanjem prve kapi sa novog tuša za četveronožne ljubimce 3. srpnja, Crikvenica dokazuje kako je “Pet friendly” i idealno mjesto za odmor turista sa kućnim ljubimcima.

Uz tuš za pse “Podvorska” je opremljena i nadstrešnicama kako osigurali hladovinu koju će kroz par godina osiguravati novo zasađeni borovi, te naravno klupice, kante za otpad s vrećicama, slavine i posude za vodu.

Ulaganje u plažu su izvršili Grad Crikvenica, GKTD “Murvica“, Veterinarska stanica Crikvenica te “Purina” proizvođač hrane za kućne ljubimce.

Budući da je nasip lučice “Podvorska” popularno mjesto za šetnju pasa idealno je mjesto za smještanje plaze za pse koja se redovno uređuje od 2010. godine. Sve to pridonijelo je da se ova plaže prozove najboljom plažom za pse u Hrvatskoj na portalu Top destinacije, a njenu kvalitetu prepoznali su i iz hotela za pse “Monty” te svojim  pokroviteljstvom pridonijeli ovom lijepom projektu.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved