Rovinj
17.9.2013. 14:57:26h
Rovinj kao jedinstvena kongresna destinacija
Vodeća hrvatska turistička kompanija Maistra kontinuirano je usmjerena na razvoj svoje kongresne ponude što dokazuje i posljednja opsežna investicija u hotel Lone koji je otvoren u ljeto 2011. godine, a kojim je ujedno zaokružena ponuda kongresnog centra Cap Aureo
Keith Roper / flickr.com

Vodeća hrvatska turistička kompanija Maistra kontinuirano je usmjerena na razvoj svoje kongresne ponude što dokazuje i posljednja opsežna investicija u hotel Lone koji je otvoren u ljeto 2011. godine, a kojim je ujedno zaokružena ponuda kongresnog centra Cap Aureo, jednog od najvećih kongresnih centara u regiji. Centar predstavlja cjeloviti kongresni kompleks sa smještajnim objektima različitih kategorija, 20 dvorana od kojih najveća prima 650 sudionika, a smješten je unutar zaštićene park šume Zlatni rt, tik uz more, a opet u neposrednoj blizini grada Rovinja.

Pored Cap Aurea, Maistra u svom portfelju broji i visokokvalitetne hotele koji raspolažu sa kongresnim sadržajima – hotel Istra na otoku sv. Andrija u Rovinju i hotel Pineta u Vrsaru, te Adris Exhibition and Convention Centre koji se nalazi u samom centru Rovinja s desetak dvorana različitih kapaciteta od kojih glavna dvorana broji 1.500 sjedišta. Upravo će ovi prostori stare tvornice duhana uskoro šesti put za redom ugostiti najveći regionalni festival komunikacija: Weekend Media Fetsival, koji će okupiti 4.000 sudionika.

Posebna je vrijednost ovoga prostora što, zahvaljujući nekadašnjem ograđenom tvorničkom kompleksu, može biti ekskluzivnom zonom namijenjenom isključivo sudionicima događanja, ali se jednako tako može transformirati u dio gradskog rastera kao izdvojena cjelina, kvart sa središnjim trgom i nekoliko višenamjenskih paviljona. Zahvaljujući svojoj poziciji, gotovo u središtu grada, i u blizini Maistrinih hotela, sudionici događanja mogu, kad to požele, začas doći u središte gradske vreve i turističkih i komercijalnih sadržaja koje nudi grad.

Piše: M.M.

Link na originalni članak

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved