Vis
15.9.2013. 1:41:56h
Meri Matešić: Očuvajte sve ono što otok Vis čini drugačijim
Boraveći u kratkom posjetu otoku Visu, Meri Matešić, direktorica Hrvatske turističke zajednice, komentirala je turističke nagrade i priznanja koja su ovih dana stigla na adrese gradova Visa i Komiže.
Tiefighter / wikipedia.org

Boraveći u kratkom posjetu otoku Visu, Meri Matešić, direktorica Hrvatske turističke zajednice, komentirala je turističke nagrade i priznanja koja su ovih dana stigla na adrese gradova Visa i Komiže.

− Odličan je rezultat kada dva značajna hrvatska medija, Slobodna Dalmacija i Večernji list, dodijele vrijedna priznanja gradovima Visu i Komiži, možemo reći otoku Visu u cijelosti. Znak je to da su svi − i turistički djelatnici i oni koji to nisu, ali su opet na neki neposredan način vezani uz turizam − pridonijeli turističkom razvoju ovih sredina. Budući da nagrade dolaze od medija koji su uvijek kritični, mislim da su time i vrjednije − kazala je direktorica HTZ-a.

Matešić je poručila da i dalje treba razvijati održivi turizam, ali i očuvati sve ono što otok Vis čini drugačijim od ostalih destinacija, prije svega autohtonost i autentičnost krajolika, ekološki i potpuno očuvan prostor, kako bi Vis ostao urbanistički nenagrđen jer upravo sve to privlači turiste.

Piše: Bogoljub Mitraković
Link na originalni članak

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved