Karlovac
10.7.2013. 4:23:18h
Napušteni bunkeri uz rijeku Kupu postaju turistička odmorišta i vidikovci – počeli radovi na uređenju
Stari napušteni bunkeri na rijeci Kupi u Brođanima i Rečici konačno će dobiti svoju namjenu.
/ kaportal.hr

Stari napušteni bunkeri na rijeci Kupi u Brođanima i Rečici konačno će dobiti svoju namjenu i to kroz projekt “Turistička valorizacija kulturne baštine na rijeci Kupi”, potpomognut Ministarstvom turizma.  Tako će ovi objekti sagrađeni u doba Drugog svjetskog rata postati turistička odmorišta i vidikovci, dok su radovi na njihovom uređenju upravo započeli.

Za uređenje dva bunkera izdvojeno je 107 tisuća kuna od čega pola financira Ministarstvo turizma putem natječaja dok je partner Gradu DVD Brođani.

- Bunkeri će se koristiti kao vidikovci i odmorište čime će se pridonjeti unapređenju turističke infrastrukture na ruralnom području Grada Karlovca, kažu u gradskoj upravi.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved