9.7.2013. 12:43:00h
Pitanja budućih turista o Hrvatskoj hit na Twitteru
Praktične odgovore cijeli će tjedan davati stručnjaci Travel Magazinea koji je organizirao chat na društvenoj mreži
Danilo Ramos / flickr.com

Koje je najbolje vrijeme za posjetiti Hrvatsku, gdje fino pojesti u Cavtatu, u kojem gradu ima najviše antičkih građevina...

Neka su to od pitanja koja su postavili znatiželjnici koji namjeravaju istražiti ljepote Hrvatske. Pitanja su postavljena na Twitteru s oznakama  #HolidayChat  #Croatia u organizaciji Travel Magazinea.

– Hrvatska je prošlog tjedna bila glavna vijest zbog svog ulaska U EU. Ako ste vidjeli fotografije Dubrovnika, Plitvičkih jezera, Zagreba ili Splita i zbog toga želite posjetiti Hrvatsku, sigurno imate mnogo pitanja, a možete ih postaviti do 12. srpnja,  pozivaju svoje čitatelje u magazinu.

Praktične odgovore cijeli će tjedan davati njihovi stručnjaci, a pozvani su i ostali putnici koji znaju odgovor na postavljeno pitanje da pomognu turistima namjernicima.

Piše: ašr/VLM

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved