Pohvalno
5.1.2014. 0:03:30h
American Express predlaže Hrvatsku kao zemlju koju treba vidjeti u 2014.
Hrvatska je jedna od deset destinacija koje treba vidjeti, pokazalo je istraživanje American Express Travela o top destinacijama i putničkim trendovima u 2014. godini.
gus_the_mouse / flickr.com

ZAGREB - Hrvatska je jedna od deset destinacija koje treba vidjeti, pokazalo je istraživanje American Express Travela o top destinacijama i putničkim trendovima u 2014. godini.

Istraživanje je uključivalo gotovo dvije stotine Amex-ovih putničkih savjetnika, a lista uključuje kraljevske lokacije za medeni mjesec, ali i domaćine svjetskih sportskih događanja.
Hrvatska se, kako prenosi Hrvatska turistička zajednica na svojim internet stranicama, našla u društvu Sejšela, Novog Zelanda, Brazila, Vijetnama, Butana, Aljaske, Norveške, Grenade i Grčke.
Prema Amex-ovim savjetnicima, neki putnici žele ponovno istražiti dokazane omiljene destinacije, dok drugi traže nove avanture na još neistraženim područjima.
Trendovi u 2014. uključuju i tematska putovanja - riječna krstarenja, umjereno avanturistička putovanja, destinacije vječnog leda, personalizirana putovanja te ona koja uključuju više generacija iste obitelji.
American Express na tržištu je putničkih agencija od 1915. godine i danas upravlja jednom od najvećih putničkih mreža na svijetu. American Express Travel pruža stručne savjete korisnicima u planiranju putovanja i rezervaciji, kao i podršku tijekom putovanja.

Link na originalni članak

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved