Posezona
19.9.2014. 5:42:42h
Ivičić: Sezona će biti dulja unatoč kiši i poplavama
Naš je dugoročni cilj cjelogodišnja sezona umjesto sadašnje od 45 dana
Michael Pollak / flickr.com

Promjenjivo vrijeme, pa ni poplave u dijelu zemlje neće zasmetati da se ove posezone privuče nešto više gostiju ili noćenja, smatra direktor Glavnog ureda Hrvatske turističke zajednice Ratomir Ivičić.

– Pomak neće biti velik, ali nije ni realno da smanjimo sezonalnost i povećamo turistički promet u mjesec ili dva. Naš je dugoročni cilj cjelogodišnja sezona umjesto sadašnje od 45 dana, a onaj bliži da sezona počinje 1. svibnja i završava krajem listopada – kazao je Ivičić na jučerašnjem predstavljanju podstranice HTZ-ova weba nazvane “Hrvatska 365”.

Dostupna je od jučer, a posjetiteljima predstavlja hrvatsku turističku ponudu za cijelu godinu posloženu po kategorijama kao što su kultura, biciklizam, aktivni odmor, wellness i zdravlje, poslovna putovanja, vino i gastronomija. Svaki proizvod ima podstranicu gdje se predstavljaju destinacije koje imaju što ponuditi na tu temu. Sadržaj je na hrvatskom, engleskom, njemačkom, francuskom, talijanskom, slovenskom i poljskom jeziku. Nova stranica samo je dio šire kampanje produljenja sezone vrijedne 4,8 milijuna kuna. U pilot-projektu su 22 destinacije, a uskoro počinje njihovo predstavljanje u Velikoj Britaniji, Sloveniji, Njemačkoj, Austriji, Francuskoj, Italiji i Skandinaviji.

Piše: Romana Kovačević Barišić

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved