8.7.2013. 3:39:42h
Prezentacija Kvarnera u Trstu
Našim bliskim susjedima s raznovrsnom ponudom kvarnerskih specijaliteta predstavili su se restorani Le mandrać iz Voloskog, Štanger iz Lovrana, Sabbia iz Crikvenice, a sve to popraćenom odličnom prezentacijom krčkih vinara, udruge Žlahtina.
/ liburnija.net

Našim bliskim susjedima s raznovrsnom ponudom kvarnerskih  specijaliteta predstavili su se restorani "Le mandrać" iz Voloskog, "Štanger" iz Lovrana,  "Sabbia" iz Crikvenice, a sve to popraćenom odličnom prezentacijom krčkih vinara, udruge Žlahtina.
Trst / Opatija – Ove srijede, u prestižnom prostoru Teatro Verdi, Turistička zajednica Kvarnera još jednom dokazala da je regija Kvarner vrlo interesantna i privlačna talijanskom tržištu.
U organizaciji Generalnog konzulata RH u Trstu, povodom ulaska RH u EU, za oko 250 uzvanika iz diplomatskog i poslovnog svijeta priređeno je predstavljanje turističke ponude Kvarnera i projekta Kvarner Gourmet. Našim bliskim susjedima s raznovrsnom ponudom kvarnerskih  specijaliteta predstavili su se restorani (nositelji oznake kvalitete  "Kvarner Gourme") "Le mandrać" iz Voloskog, "Štanger" iz Lovrana,  "Sabbia" iz Crikvenice, a sve to popraćenom odličnom prezentacijom krčkih vinara, udruge Žlahtina.

Dr.sc. Irena Peršić Živadinov obratila se uzvanicima, zahvalila se  talijanskim gostima koji su sve ove godine ostali vjerni regiji Kvarner, te je naglasila blizinu i dobre odnose dviju regija Primorsko-goranske županije i Friuli Venezia Giulia. Uz to, TZ Kvarnera imala je i prigodan štand s promidžbenim materijalima i suvenirima, na kojem je uz ostale promotivne materijale  i promovirana novo otisnuta tematska brošura  KVARNER GOURMET FOOD; A gastronomic Journey to Croatia's Best Kept Secret.

Ivan Mellor

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved