6.7.2013. 23:20:10h
Održane prezentacije Kvarnera u Milanu i Rimu
Turistička ponuda Kvarnera se u organizaciji Turističke zajednice Kvarnera predstavila 1. srpnja 2013. godine u Palači Isimbaldi u Milanu, a povodom obilježavanja ulaska Republike Hrvatske u Europsku uniju.
/ croatia.hr

Turistička ponuda Kvarnera se u organizaciji Turističke zajednice Kvarnera predstavila 1. srpnja 2013. godine u Palači Isimbaldi u Milanu, a povodom obilježavanja ulaska Republike Hrvatske u Europsku uniju. U organizaciji Generalnog konzulata RH u Milanu svečanosti je nazočilo više od 200 uzvanika diplomatskog, političkog i poslovnog svijeta. Uz pozdravni govor Đanija Ivana Maršana, generalnog konzula RH u Milanu, nazočnima se obratio predsjednik Provincije Milano Guido Podesta i ravnatelj predstavništva Europske komisije u Milanu Fabrizio Spada. Turistička zajednica Kvarnera je svojim projektom Kvarner Gourmet obogatila večer, a direktorica TZ Kvarnera, Irena Peršić Živadinov preporučila je regiju Kvarner ne samo kao ljetno odredište, već i kao vikend odredište u kojem je moguće uživanje u raznim gastro i eno specijalitetima.
Nakon Milana, 2. srpnja 2013. godine Turistička zajednica Kvarnera predstavila je turističku ponudu Kvarnera s naglaskom na projekt „Kvarner Gourmet“ u Rimu. Prezentacija je održana u suradnji s Veleposlanstvom RH i Primorsko-goranskom županijom. Direktorica Turističke zajednice Kvarnera Irena Peršić Živadinov pozdravila je 500-tinjak uzvanika u vrtu Veleposlanstva RH u Italiji i pozvala ih da kušaju kvarnerske delicije, koje su izložili predstavnici kvarnerske Gourmet scene – restoran Kukuriku iz Kastva i rapski restoran Villa Barbat.
Turistička zajednica Kvarnera danas nastavlja s prezentacijama eno-gastronomske ponude Kvarnera i to u Trstu, u prostoru Teatra Verdi, a u organizaciji Generalnog konzulata RH u Trstu čime će i završiti trodnevni talijanski ciklus predstavljanja Kvarnera.

Turistička zajednica Kvarnera ovim je prezentacijama dala svoj doprinos obilježavanju značajnog trenutka ulaska Hrvatske u Europsku uniju, ali i iskoristila ova događanja i veliku pozornost javnosti prema Hrvatskoj za promidžbu turističke ponude pod sloganom „Raznolikost je lijepa“ koji se najbolje odražava kroz gastro ponudu Kvarnera.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved