2.9.2013. 5:22:14h
Ravnatelj kineske Državne uprave za turizam susreo se s hrvatskim ministrom turizma
Ravnatelj kineske Državne uprave za turizam Shao Qiwei od 26. do 28. kolovoza je sudjelovao na 20. konferenciji Svjetske turističke organizacije pri UN-u u Zimbabveu.
/ croatian.cri.cn

Ravnatelj kineske Državne uprave za turizam Shao Qiwei od 26. do 28. kolovoza je sudjelovao na 20. konferenciji Svjetske turističke organizacije pri UN-u u Zimbabveu. Na marginama konferencije susreo se s dužnosnicima iz velikog broja zemalja, uključujući hrvatskog ministra turizma Darka Lorencina. Teme razgovora bile su turistička suradnja i razmjena iskustava.

Ministar Lorencin je izrazio nadu da će Kina pružiti podršku promicanju hrvatskog turizma u Kini. Shao je naveo da Kineska državna uprava za turizam posvećuje veliku pozornost turističkoj suradnji sa zemljama srednje i istočne Europe. Kina će podržavati aktivnosti hrvatskih turističkih predstavništava u Kini i istovremeno se nada da će i Hrvatska pružiti pomoć za promicanje kineskog turizma u zemljama srednje i istočne Europe.

Piše: Xue Yanan

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved