Dubrovnik
6.7.2013. 2:49:21h
Doplovio brod pun čarolije Walta Disneya
Po prvi put, u dubrovačku luku Gruž danas je pod zapovjedništvom kap Roberta Olmera uplovio putnički brod Disney Magic.
/ wikipedia.org

Po prvi put, u dubrovačku luku Gruž danas je pod zapovjedništvom kap Roberta Olmera uplovio putnički brod "Disney Magic". U svoj prvi posjet nekoj hrvatskoj luci brod pun čarolije Disneyevih bajki i junaka iz stripova i crtanih filmova doplovio je iz Venecije, a nakon sedmosatnog zadržavanja u Dubrovniku tijekom kojeg mu je domaćin bila pomorska agencija "Rea", brod će otploviti prema La Valetti i Barceloni iz koje je kao mediteranskog homeporta i počelo 12- dnevno krstarenje.
Prvi je dolazak, tradicionalno, iskorišten za prigodnu svečanost te razmjenu darova gradonačelnika Dubrovnika Andra Vlahušića, ravnatelja Lučke uprave Dubrovnik kap Antuna Asića, direktora luke Dubrovnik Božo Memeda i direktorice TZ grada Dubrovnika Romane Vlašić. Tom su se prigodom gosti fotografirakli i s neizbježnim Mickey Mousem a kap Olmert i posada su za goste, među kojima su bili i rijetki dubrovački novinari, priredili obilazak broda na kojem se trenutačno nalazi 2700 putnika i 1070 članova posade.
Kao malo gdje, interijer ovog broda je posebno maštovito ukrašen, a zanimljivo je da djeca nisu odvojena po uzrastima nego postoje kantuni za crtanje, igru s raznim igračkama i PC- igrama... "Disney Magic" nema casino ali ima veliki i lažni dimnjak, istovjetan onom pravom, ali je u tom skriven prostor za igru mališana, dok ga spolja krasi veliki display-ekran na kojem se non- stop prikazuju filmovi iz Disneyevih studija.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved