Varaždin
Poziitivni pomaci
9.8.2014. 17:05:11h
Varaždinska županija sve zanimljivija stranim turistima
Prema podacima Hrvatske turističke zajednice za lipanj ove godine, Varaždinsku je županiju posjetilo 3 770 turista.
Tony Bowden / flickr.com

Prema podacima Hrvatske turističke zajednice za lipanj ove godine, Varaždinsku je županiju posjetilo 3 770 turista.

Od tog broja 2 322 bili su stranci, a stigao je i 1 481 domaći turist. Naša županija, ovim brojkama, zauzima tek 0,2 posto ukupnog broja turista u Hrvatskoj.

Ipak, pozitivno je da je to više turista nego u lipnju 2013. godine. Tada je u naš kraj stiglo 3 378 turista - 1 565 domaćih i 1 813 stranih. Što znači da su sadržaji Varaždinske županije sve zanimljiviji stranim i domaćim turistima.

Prijavljeni turisti u lipnju su ostvarili 7 667 noćenja, što je više nego lani u istom mjesecu, kada su noćili 7 476 puta.

Podaci za srpanj još nisu objavljeni.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved