Mali Lošinj
Kamp, ali i zimi
9.8.2014. 16:37:22h
Mjesec dana u kampu Čikat za samo sto eura
Lošinjska turistička tvrtka Jadranka Hoteli svoj kamp Čikat ove će godine po prvi put ostaviti otvorenim svih 12 mjeseci, a kako bi u zimskim mjesecima privukli goste, osmislili su neuobičajenu promotivnu akciju.
MPF / wikipedia.org

Lošinjska turistička tvrtka Jadranka Hoteli svoj kamp Čikat ove će godine po prvi put ostaviti otvorenim svih 12 mjeseci, a kako bi u zimskim mjesecima privukli goste, osmislili su neuobičajenu promotivnu akciju. Smještaj je tako ponuđen po promotivnoj cijeni od 100 eura za boravak od mjesec dana za dvije odrasle osobe i kamp parcelu, s tim da se struja i voda plaćaju  po potrošnji. Gostima na paušalu također će se omogućiti boravak tijekom cijele godine, ističe se u objavi kompanije.
„Uređeno je 54 superior parcela tik uz more sa strujom i vodom te novo uređenom grijanom sanitarijom, “ istaknuo je direktor marketinga Jadranka Kampovi, Dejan Jakovljević. Restoran i trgovina u sklopu kampa također će bit otvoreni u zimskim mjesecima, a u blizini kampa je centar grada Malog Lošinja te su dostupne i zdravstvene usluge.
„Obogaćivanje i jačanje turističke ponude u pred i posezoni cilj je i projekta PPS putem kojeg su već za ovu posezonu odabrane dvadeset i dvije destinacije među kojima je i Cresko-lošinjski arhipelag. Cjelogodišnja ponuda ispravan je korak ka konkurentnijem turizmu i izuzetno mi je drago što i privatni sektor prepoznaje važnost toga,“ istaknuo je ministar turizma Darko Lorencin.
Posjetiteljima se nudi čitav niz aktivnosti na otvorenom poput mogućnosti vožnje bicikla i pješačenja po mnogobrojnim lungomare šetnicama koje okružuju cijeli otok. Aktivniji mogu i planinariti na obližnje brdo Osoršćicu.
„Ideja cjelogodišnjeg, zimskog kampa je izuzetno moderna i inovativna ideja i uklapa se u svjetske trendove camping turizma te u trend Lošinja, otoka vitalnosti i destinacije zdravlja“ – naglasila je direktorica Turističke zajednice Grada Malog Lošinja Đurđica Šimičić.

Piše: Marija Crnjak
Link na originalni članak
 

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved