29.8.2013. 5:17:42h
Lorencin postao potpredsjednik skupštine UNWTO-a
Lorencin je u svom obraćanju istaknuo važnost kvalitete svih oblika prometa za ukupni razvoj turizma
World Tourism Organization / wikipedia.org

Na 20. zasjedanju Glavne skupštine Svjetske turističke organizacije (UNWTO), uz sudjelovanje predstavnika više od 120 zemalja svijeta, ministar turizma RH Darko Lorencin izabran je za potpredsjednika Glavne skupštine, kao predstavnik regije Europa, doznaje se iz priopćenja ministarstva.

Lorencin je u svom obraćanju istaknuo važnost kvalitete svih oblika prometa za ukupni razvoj turizma te, na primjeru Hrvatske, pojasnio značenje kvalitetne prometne infrastrukture kao preduvjeta povezivanja odredišta s emitivnim tržištima.

- Iako većina gostiju u Hrvatsku dolazi cestovnim pravcima, zabilježeno je povećanje broja letova u hrvatske zračne luke u priobalju , što će svakako pomoći u produljenju turističke sezone i povećanju prometa s dalekih i novih tržišta, rekao je ministar.

Piše: d.iv/VLM

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved