Pula
4.7.2013. 9:27:01h
Zanimljiva turistička ponuda u Puli: Fotkajte se u okviru s Arenom u pozadini
Nakon rekonstrukcije Titovog parka, okvir za fotografiranje, koji se nalazio u istom, dobio je novu lokaciju.
/ barkun.hr

Nakon rekonstrukcije Titovog parka, okvir za fotografiranje, koji se nalazio u istom, dobio je novu lokaciju. Naime, ovih dana počelo se sa radovima na uređenju dijela Valerijinog parka na križanju ulice Starih statuta i Flavijevske ulice gdje je okvir već postavljen.


Do okvira će se pristupati po tucaničkoj stazici omeđenoj rubnjacima, a oko okvira biti će posađeno sezonsko cvijeće te razno ukrasno bilje (grmovi, trajnice i penjačice). Ova se instalacija već dokazala kao uspješan dodatak turističkoj ponudi na prethodnoj lokaciji pa su je u Gradu Pula i Pula Herculanea-i odlučili ponovo postaviti na ovu vrlo frekventnu poziciju. Tako će se svakom posjetitelju našega grada pružiti prilika da se ovjekovječi sa cvjetnom slikom Arene u pozadini.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved