Pri vrhu
27.12.2013. 9:46:19h
Hrvatski hoteli među 500 najboljih
ZAGREB - Veliko priznanje hrvatskim obiteljskim hotelima. Stancija Meneghetti iz Bala (na fotografiji, hotel Bastion iz Zadra, palača Lešić Dimitri iz Korčule, uvršteni su u ponudu udruge Relais & Chateux, koja okuplja 500 najboljih svjetskih hotela.
lostajy / flickr.com

ZAGREB - Veliko priznanje hrvatskim obiteljskim hotelima. Stancija Meneghetti iz Bala (na fotografiji, hotel Bastion iz Zadra, palača Lešić Dimitri iz Korčule, uvršteni su u ponudu udruge Relais & Chateux, koja okuplja 500 najboljih svjetskih hotela. Vlasnici očekuju da će im to otvoriti nova tržišta, posebice u predsezoni. Uz to što se nalaze na jedinstvenoj prirodnoj ili povijesnoj lokaciji, svim zastupljenim hotelima zajednička je izvrsnost u usluzi i gastronomskoj ponudi. “Ovo priznanje uklapa se u novi marketinški plan hrvatskog turizma i prezentaciju Hrvatske kao zemlje različitih regija i unikatnih turističkih proizvoda, posebice u luksuznom segmentu”, rekao je ministar turizma Darko Lorencin. Iz Ministarstva turizma poručuju da je sljedeći cilj ulazak u Michelinov vodič najboljih restorana. Na tome će intenzivno raditi iduće godine.

Piše: E.S.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved