Županja
22.8.2013. 6:12:01h
Bronca projektu Lijepa naša Sava
Projekt Lijepa naša Sava, koji su 2008. partnerski pokrenuli tadašnje Ministarstvo regionalnog razvoja, šumarstva i vodnoga gospodarstva, Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture, Međunarodna komisija za sliv rijeke Save te Coca-Cola HBC Hrvatska, nagrađen je brončanom medaljom Stevie®
DRAŽEN PAJTLAR / glas-slavonije.hr

Projekt Lijepa naša Sava, koji su 2008. partnerski pokrenuli tadašnje Ministarstvo regionalnog razvoja, šumarstva i vodnoga gospodarstva, Ministarstvo pomorstva, prometa i infrastrukture, Međunarodna komisija za sliv rijeke Save te Coca-Cola HBC Hrvatska, nagrađen je brončanom medaljom Stevie® u kategoriji najboljega europskog programa društvene odgovornosti na 10. natjecanju International Business AwardsSM.
Natjecanje svake godine prepoznaje vrhunske komunikacijske inicijative i programe. Među 3.300 prijava, koje uključuju pojedince i organizacije iz više od 50 zemalja, dobitnike je u okviru ovogodišnjega izdanja biralo gotovo 300 stručnjaka. Nagrade će biti uručene 14. listopada na svečanosti u Barceloni.
- Prestižna nagrada Stevie® još je jedno u nizu priznanja projektu Lijepa naša Sava kojim se želi podići svijesti o važnosti zaštite okoliša i vodnih bogatstava te poticanja kontinentalnoga turizma na temeljima održivosti. Činjenica da je važnost ovoga projekta ponovno prepoznata na međunarodnoj razini za nas je poticaj za nastavak rada na projektima ulaganja u zajednicu koji uključuju ustanove na svim razinama - rekla je direktorica Odjela za komunikacije i odnose s javnošću Coca-Cole HBC Hrvatska Boška Trbojević.
Projekt Lijepa naša Sava ove je godine održan šesti put zaredom u svim velikim gradovima uz Savu – Zagrebu, Sisku, Slavonskome Brodu i Županji, a obuhvaćao je različite sadržaje i događanja kojima se građane potiče na povratak rijeci Savi i razvoj ekoturizma i održivoga gospodarstva uz nju. Nakon što su ga prije nekoliko godina prepoznali hrvatski građani i poslovna zajednica, dobio je i nekoliko međunarodnih nagrada. 2009. osvojio je Europsku nagradu za izvrsnost, 2011. počasnu nagradu američkoga časopisa PR News te nagradu CBTour, a 2012. dospio je u završnicu za osvajanje nagrade za izvrsnost Britanskoga instituta za odnose s javnošću (CIPR).

Piše: M.Lešić Omerović

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved