Dubrovnik
I to je moguće
8.7.2014. 10:49:00h
Hrvatska ima destinaciju u kojoj sezona traje cijelu godinu
Znate li koja destinacija u Hrvatskoj bilježi turističke posjete tijekom cijele godine?
PR photo

Hrvatski turizam već dugi niz godina vodi borbu s problemom sezonalnosti. U posljednje vrijeme moguće je primijetiti mnoge promjene putem kojih se nastoji stimuliralirati turistička kretanja i izvan sezone. Nije rijetka pojava da su u određenim turističkim središtima atrakcije zatvorene u zimskim mjesecima, a ponovno bi se otvarale tek početkom predsezone.

Međutim, danas je moguće pronaći puno više sadržaja koji su dostupni posjetiteljima tijekom cijele godine. Kao primjer može poslužiti hotelski resort - Radisson Blu Resort & Spa, Dubrovački Vrtovi Sunca koji svoja vrata posjetiteljima drži otvorenima kroz cijelu godinu. Ovaj resort smješten nedaleko od Dubrovnika može se pohvaliti brojnim sadržajimam, a zahvaljujući svojoj kvaliteti nominiran je za nagradu World Luxury Hotel Awards. Posjetiteljima je na raspolaganju nekoliko restorana i barova, sportski centar i bazen. Posebno se ističe wellness&spa centar (SPA by OCCO) koji od 2010. svake godine za redom prima nagrade, a ove godine dobio je i nagradu za najbolji luksuzni Spa 2014 od uglednog World Luxury Spa Awards-a što dokazuje njegovu kvalitetu.

Kada je riječ o produženju turističke sezone sigurno je da Dubrovnik daleko vodi ispred ostalih domaćih destinacija. Zahvaljujući svojim ljepotama koje su prepoznate diljem svijeta privlači turiste tokom cijele godine. Statistike pokazuju da iako je u zimskim mjesecima broj posjetitelja je manji, svejedno je u gradu puno aktivnije nego u drugim turističkim središtima.

Uprava već ranije spomenutog hotelskog resorta je prepoznala potencijal cjelogodišnje destinacije pa su tako Dubrovački Vrtovi Sunca otišli korak dalje te nude na prodaju luksuzne apartmane površine od 44 do 111 m2 u sklopu rezidencijalnog dijela resorta i kao takvi su jedini luksuzni hotelski kompleks u Hrvatskoj koji pruža mogućnost kupnje apartmana u trajno vlasništvo.

Apartmani se odlikuju vrhunski uređenim ambijentom, a njihovo posjedovanje omogućuje vam povrat investicije kroz iznajmljivanje apartmana drugim gostima zahvaljujući popularnositi destinacije i iznimno povoljnoj lokaciji neposredno od Dubrovnika. Prednost kupnje ovog tipa apartmana, uz mogući povrat investicije je i mogućnost korištenja svih sadržaja hotelskog resorta što spaja najbolje od dva svijeta - privatnog smještaja i hotelskih sadržaja.

Dubrovnik ima blagu mediteransku klimu koja ljeta čini ugodno toplima, zime su blage, a neki smatraju da su proljeće i jesen najbolje vrijeme za provoditi vrijeme u tom prekrasnom gradu. Brojni sadržaji grad čine zanimljivim i aktivnim tokom cijele godine. Upravo su to neki od razloga zašto je Dubrovnik na stalnoj meti posjetitelja.

Ukoliko razmatrate kupovinu nekretnine za odmor svakako pogledajte ponudu Dubrovačkih Vrtova Sunca i uživajte u svim pogodnostima odmora u resortu uz opuštajući pogled na Elafite. Više informacija na + 385 020 361 650 ili residences@dubrovniksungardens.com.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved