Hvar, Split
15.8.2013. 1:46:43h
Inspektori nemilosrdni - zapečatili i jedini kafić na trajektu za Hvar
Žedni putnici planirali su skratiti dva sata dugo putovanje osvježavajućim napitkom. No mogli su jedino gledati u pečat Porezne uprave i zatvorena vrata jedinog kafića na trajektu
toucego / flickr.com

Iako je srce sezone porezne inspektore ništa ne sprječava da zbog pronađenog viška, manjka ili bilo kakve druge nepravilnosti u poslovanju ugostiteljske objekte - zatvore.

Nisu pošteđeni niti trajekti. Porezni inspektori na turneji Jadranom pronašli su "grešku u poslovanju" i u kafiću na trajektu Tin Ujević. Kako javlja RTL, u najprometnijem danu brodom se od Splita do Starog Grada na Hvaru vozi tri tisuće putnika, a osvježiti se kavom i sokom na plovidbi od sat i pol ponovno će moći tek od vikenda.

Žedni putnici planirali su skratiti dva sata dugo putovanje osvježavajućim napitkom. No mogli su jedino gledati u pečat Porezne uprave i zatvorena vrata jedinog kafića na trajektu Tin Ujević. No, putnicima je osigurana pitka voda, a funkcionalan je i aparat s pićem, no upitno je hoće li biti dovoljno pića za sve one koji požele napitak.

Ugostiteljski objekt na trajektu je u najmu, pa su iz Jadrolinije nemoćni.

Podsjetimo, u "češljanju" objekata duž Jadrana porezni inspektori zatvorili su i popularni Carpe Diem Beach na Paklinskim otocima. Sličnih prizora bit će vjerojatno još...

Piše: ldp

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved