Novalja
Zrče
18.6.2014. 12:35:55h
Ova DJ pozornica mogla bi postati novi simbol Hrvatskog turizma
Najpoznatiji hrvatski klub Papaya svake sezone podiže ljestvicu izgleda ali i programa sa kojim postaje prepoznatljiv u čitavom svijetu…
Mario Fajt / flickr.com

Najpoznatiji hrvatski klub Papaya svake sezone podiže ljestvicu izgleda ali i programa sa kojim postaje prepoznatljiv u čitavom svijetu…

Ono što je Sidnejska Opera u Australiji, Kip Slobode u New Yorku, Eiffelov toranj u Francuskoj to je za Hrvatsku nova Papayina pozornica, poručuju iz tog kluba.

Papayina pozornica ovog će ljeta okupirati svijet društvenih mreža te postati ljetna razglednica i landmark modernog hrvatskog turizma. Na višemilijunskoj vrijednoj pozornici radilo je desetak arhitekata i dizajnera, a pozornica je svojevrsni spomenik DJ kulturi, pop kulturi novijeg doba. Nakon više od godinu dana od ideje do realizacije samog projekta, pozornica ćesvoje premijerno otvorenje uz spektakularni vatromet imati u vikendu 20. i 21. lipnja.U vikendu otvorenja klub Papaya će u punom pogonu demonstrirati monstruoznu snagu nove pozornice uz specijalne svjetlosne efekte i vatromet, usmjerenog i potpuno kontroliranog zvukaali i bogatstvo led zidova, CO2 topova te preko 300 rasvjetnih tijela koji će svakog posjetitelja ostaviti bez daha.

Službeno proglašen 23. najboljim klubom svijeta u 2014., novaljski klub Papaya svojim je redizajnom ponovno uspio nadmašiti već i sada velika očekivanja publike. U nadolazećoj sezoni jedan od najpoznatijih klubova svijeta planira oduševiti i one najzahtjevnije svojimekskluzivnim novim izgledom lako usporedivim s najboljim klubovima svijeta na Ibizi, Las Vegasu ili u Miamiju. Pozornica koja oduzima dah simbol je nove ere hrvatskog turizma, a ekipa Papaye iz godine u godinu postaje ne samo hrvatski lider, već i svjetski primjer o čemu svjedoče i pisanja najutjecajnijih medija. Pioniri festivalskog turizma u Hrvatskoj, već dvanaestu godinu investiraju desetke milijune kuna u kulturno-glazbeni turizam koji je samo u zadnjih par godina Hrvatsku pretvorio u pravu hit festivalsku destinaciju za mlade.

Tako danas na plaži Zrće imamo preko dvadeset internacionalno poznatih festivala kao što su Hideout, Sonus, New Yorker Fresh Island, Barrakud, Dj Mag, HTC Day & Night, Electro Beach i dr. Papayi treba prepisati zasluge na popularizaciji Hrvatske kao festivalske destinacije čemu svjedoči dolazak festivalskih giganata poput Ultra Europe, Outlook, Dimension, Uknown i dr, stoji u priopćenju.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved