Dubrovnik
7.8.2013. 4:53:13h
Bill Gates stigao u Dubrovnik
Američki multimilijarder, inovator i filantrop Bill Gates stigao je na godišnji odmor u Dubrovnik
/ flickr.com

Kako saznajemo, jedan od najbogatijih ljudi na svijetu i osnivač Microsofta je odsjeo u predsjedničkom apartmanu Hotela Palace, zajedno sa suprugom i djecom, a u pratnji mu je i osiguranje. U hotelu bi trebao biti idućih desetak dana, a kako saznajemo Gates se ponaša kao i svaki drugi turist, bez posebnih zahtjeva, očito s ciljem da svoj odmor provede u miru i bez velikog medijskog praćenja.

Uz uživanje u čarima Dubrovnika, Gates je jutros iznajmljenom jahtom posjetio i Mljet, gdje je, kako saznajemo, iznajmio bicikl i uživao vozeći se Nacionalnim parkom.

Inače, Gates u Hrvatskoj ljetuje od 2004. godine, a osim južnog Jadrana, najčešće posjećuje Skradin, slapove Krke i Nacionalni park Krka.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved