Glazba i turizam
9.5.2014. 8:24:59h
Glazbeni festivali u funkciji razvoja turizma nekog kraja
Jučer je uspješno je završen drugi dan projekta ''Ritam Kulturizma'' koji je bio raznolik po svom sadržaju.
PR photo

Jučer je uspješno je završen drugi dan projekta ''Ritam Kulturizma'' koji je bio raznolik po svom sadržaju.

Na Novom Kampusu održan je  Okrugli stol na temu ''Zašto su mladi danas nezaposleni? Kakve zaposlenike trebamo sutra u turizmu?'' na kojem je sudjelovalo 16 stručnjaka, koji su govorili o svojim početcima, kako je tekao njihov put prema napretku te koje kompetencije i vještine traže od studenata, budućih zaposlenika u turizmu.

Prezentacijom uspješnih poduzetničkih pothvata mladih na kojoj je bilo pet grupa studenata, (koji su sudjelovali u jučerašnjoj igri ''Tragovima zadarske povijesti''), predstavili su  svoje ideje a Grupa 3 odnijela pobjedu. U sklopu Prezentacije uspješnih poduzetničkih pothvata su izlagali Matej Sudar i Ivica Horvat koji su predstavili firmu iz Virovitice ''Plava tvornica'' koja se bavi izradom web stranica i mobilnih aplikacija te Mislav Janković vlasnik Grafos print & copy centra.

U prostorijama Studentskog klubu ''Božo Lerotić'', održano predavanje na teme ''Couchsurfing'' i ''Glazbeni festivali u funkciji razvoja turizma nekog kraja'' na kojem su prisustovala tri predavača, Marin Leko i Pamela Konjevod iz Zagreba i Yaroslav Smirnof iz Rusije, koji su aktivni u Couchsurfingu te Vedran Ivančić, promotor Garden festivala i Kristina Šeparović, promotorica glazbenog festivala Exit.

Kraj drugog dana Ritma Kulturizma je proslavljen humanitarnim koncertom klapa u sv. Donatu od kojeg će se prilog prikupljen od ulaznica donirati centru za rehabilitaciju sv. Filip i Jakov. Kao posebne gošće, nastupila je grupa Meritas. Zabava je nastavljena na domjenku u Studentskom klubu ''Božo Lerotić'' .

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved