5.8.2013. 0:54:34h
Kakva reklama za Hrvatsku!
'Ovo je samo jedan od 1200 hrvatskih otoka. Jeste li već imali priliku posjetiti ih?', komentar je EP-a uz Facebook objavu o Hrvatskoj.
/ facebook.com

Hrvatska je dobila besplatnu turističku reklamu. Europski parlament objavio je na svojoj službenoj Facebook stranici jednu fotografiju hrvatske obale s linkom na cijelu fotogaleriju i detaljnijim informacijama na njihovoj Pinterest stranici.

Ljepota hrvatskog mora ubrzo je 'osvojila' gotovo 1.000 lajkova i preko 100 shareova na Facebook stranici EP-a.

'Ovo je samo jedan od 1200 hrvatskih otoka. Jeste li već imali priliku posjetiti ih?', komentar je EP-a uz objavu o Hrvatskoj. Uz lajkove i shareove fotografija hrvatske obale 'zaradila' je i brojne komentare, koji su i više nego pozitivni.

'Hrvatska je jedna od najljepših mjesta koje možete zamisliti. Netaknuta priroda, tirkizno more, izvrsna hrana i pitoreskna mjesta. Mjesto koje moraju vidjeti svi koji vole lijepa mjesta. Posjetite Dubrovnik, Split, otok Hvar, Korčulu, Krk... odlično vino i maslinovo ulje... mnogo sunca, mira i tišine', jedan je od komentara.

Ipak, našao se i pokoji negativan komentar. Tako je Marko P. iz Slovenije kritizirao Hrvate rekavši kako oni očekuju da turisti znaju njihov jezik, ali i da ljudima pljuju u hranu.

'Imao sam loših iskustava u Zagrebu, Vrsaru, Poreču... Smiješno je što, kad Hrvati dođu u Sloveniju očekuju da ćemo mi s njima razgovarati na hrvatskom (što dobar dio glupih Slovenaca i radi), no kada mi dođemo u Hrvatsku, nijedan Hrvat ne priča hrvatski... i neki Hrvati koji rade u restoranima pljuju u hranu - bez komentara', napisao je Marko i izazvao burne reakcije u komentarima.

Piše: ae/VLM

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved