Makarska
Predsezona
2.5.2014. 6:10:09h
Na Makarskoj rivijeri 7000 gostiju
Tradicionalni Prvosvibanjski uranak u Baškoj Vodi središnja je proslava Međunarodnog praznika rada na Makarskom primorju, na k
ahenobarbus / flickr.com

Tradicionalni Prvosvibanjski uranak u Baškoj Vodi središnja je proslava Međunarodnog praznika rada na Makarskom primorju, na kojoj se prijepodne okupilo oko dvije tisuće gostiju. Nakon jutarnje budnice limene glazbe i prigodnog kulturno zabavnog programa najspretniji su se natjecali tko će stići do janjca obješenog na vrhu nalojenog jarbola i kako iz ,,kariole,, pogoditi alku.
U Makarskoj gosti i domaćini su feštali uz marinirane srdele i prigodni zabavni program.
Prema najavi u Makarsku bi sutra trebalo stići oko 1500 motorista na tradicionalni moto-susret makarskoga kluba ,Sveti Jure, a kraj vikenda bit će u znaku festivala vina - Dalmacija Wine Expo koji organizira zanimljivo natjecvanje u nazdravljanju vina.
Inače, za prvosvibanjske praznik u 29 hotela na Makarskoj rivijeri boravi više od 7000 gostiju, a prvi turisti stigli su i u privatni smještaj. Nakon praznika i podužeg vikenda svi hoteli nastavljaju s poslovanjem i prema podacima hotelijera u njima će se odmarati oko 3000 gostiju.

Link na originalni članak

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved