Krapinske Toplice
Halal turizam
20.4.2014. 7:23:12h
Zagorje dobilo svoj prvi hotel s halal certifikatom
Danas je u Toplice hotelu u Krapinskim Toplicama održana svečanost povodom dodjele „Halal certifikata“, na kojoj su bili predstavnici Centra za certificiranje Halal kvalitete, predsjednik Upravnog odbora, Nermin Merdžanović i rukovoditelj Centra, Aldin Dugonjić, dožupanica Jasna Petek, načelnik općine Ernest Svažić , ravnatelj bolnice Akromion iz Krapinskih Toplica Branimir Ćurić i drugi.
Eden, Janine and Jim / flickr.com

Danas je u Toplice hotelu u Krapinskim Toplicama održana svečanost povodom dodjele „Halal  certifikata“, na kojoj su bili predstavnici Centra za certificiranje Halal kvalitete, predsjednik Upravnog odbora, Nermin Merdžanović i rukovoditelj Centra, Aldin Dugonjić,  dožupanica Jasna Petek, načelnik općine Ernest Svažić , ravnatelj bolnice Akromion iz Krapinskih Toplica Branimir Ćurić i drugi.
Toplice hotel (Krass d.o.o.) jedan je od samo 10 hotela u Hrvatskoj koji su nositelji „Halal certifikata“ i prvi takav hotel u Krapinsko- zagorskoj županiji.
Halal turizam novi je oblik turističke ponude koja je već prisutna u svijetu, no još je u početnoj fazi razvoja te je prema dostupnim podacima temeljenim na statistikama Svjetske turističke organizacije, u 2013. godini u ukupnoj turističkoj ponudi imao učešće od 13%, a njegova vrijednost iznosila je oko 90 milijardi američkih dolara.
Krass hotel je u proteklih godinu dana osjetio utjecaj halal turizma dolaskom gostiju iz Libije. Uvođenje halal principa pripreme jela i smještaja uvodi se kako bi se upravo njima omogućio udobniji boravak ali i drugim strankama koje svoja putovanja kroje prema halal ponudi.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved