14.7.2013. 1:50:16h
PROMETNE nesreće i danas uzrokuju probleme na autocestama
Zbog nesreća na autocesti A1 zatvoreni su traci za brzi ENC prolaz između čvorova Zdenčina i Lučko kod naplatnih postaja Demerje u smjeru Zagreba.
24oranges.nl / flickr.com

PROMETNE nesreće i danas uzrokuju probleme na autocestama.

Zbog nesreća na autocesti A1 zatvoreni su traci za brzi ENC prolaz između čvorova Zdenčina i Lučko kod naplatnih postaja Demerje u smjeru Zagreba.

Na dionici Jastrebarsko-Karlovac u blizini čvora Karlovac na 36. kilometru u smjeru mora vozi se jednim trakom (prometna nesreća u kojoj je sudjelovalo više vozila).

Također zbog nesreće na Zagrebačkoj se obilaznici (A3), na servisnoj cesti od Rakitja prema Bregani, vozi jednim trakom.

Na Jadranskoj magistrali kod graničnog prijelaza Zaton Doli (D8) promet teče naizmjence, uz postavljenu privremenu prometnu signalizaciju, zbog teretnog vozila koje je ostalo u kvaru.

Trajekti i katamarani plove prema redu plovidbe.

Piše: V.Š.

link na originalni članak

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved