Sveta Nedjelja
Oprez ;)
25.3.2015. 5:20:19h
Biciklistička policijska ophodnja
Policijski načelnik Kos predstavio je i novi projekt pod nazivom “Biciklistička ophodnja” koji uključuje policijsku ophodnju dosad nepristupačnih terena na biciklima.
West Midlands Police / flickr.com

U Gradskoj vijećnici Svete Nedelje danas je održana 7. redovita sjednica tamošnjeg Vijeća za prevenciju. Glavna tema sjednice bila je organizacija skorašnjeg Sajma mogućnosti, koji je potkraj prošle godine odgođen za ovo proljeće zbog tadašnjih vremenskih neprilika. Sajam će se održati 24. travnja na igralištu u Brezju, s početkom u 10 sati. Trajat će sat vremena dulje no dosad kako bi se sve udruge stigle prezentirati, pa će se odvijati između 10 i 13 sati.

Sjednici su prisustvovali gradonačelnik Svete Nedelje, a ujedno i predsjednik Vijeća za prevenciju Drago Prahin, njegov zamjenik Ivica Pavlić i članovi vijeća Renato Kos – načelnik Policijske postaje Samobor i zamjenik predsjednika Vijeća, Nataša Koražija – ravnateljica Centra za socijalnu skrb Samobor, Zoran Žitković – predsjednik Sportske zajednice Grada Svete Nedelje, Nevenko Čižmešija – zapovjednik Vatrogasne zajednice Grada Svete Nedelje i drugi suradnici.

Renato Kos je iznio statističke podatke, koji se odnose na počinjenje prekršajnih i kaznenih prijava na cijelom području nadležnosti samoborske policije za prva dva mjeseca 2015. godine. U usporedbi s prva dva mjeseca prošle godine, manje je prijava, odnosno u blažem su opadanju. Prezentirani su i preventivni programi provedeni tijekom protekle godine, MAH 1 i MAH 1, Poštujte naše znakove, PIA i slično. Policijski načelnik Kos predstavio je i novi projekt pod nazivom “Biciklistička ophodnja” koji uključuje policijsku ophodnju dosad nepristupačnih terena na biciklima.

Nataša Koražija podnijela je detaljno izvješće za proteklo razdoblje s obzirom na velik broj noviteta u radu i poslovanju Centra za socijalnu skrb. Dodatno je razjasnila uključivanje Centra u program otpisa duga Vlade Republike Hrvatske kao i program uvođenja besplatnih školskih obroka.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved