Zagreb
Prekooceanski letovi
4.2.2015. 5:34:28h
Uskoro direktna avionska linija Zagreb-Toronto
Direktor Glavnog ureda HTZ-a Ratomir Ivičić je rekao kako turisti s nama dalekih tržišta imaju veliki značaj i potencijal za daljnji razvoj hrvatskog turizma.
skopiec / pixabay.com

Hrvatska bi uskoro trebala biti povezana direktnom zračnom linijom s Kanadom. Naime, zrakoplovna tvrtka SkyGreece Airlines danas je službeno objavila uvođenje direktne zračne linije od Toronta do Zagreba, a čiji je prvi let najavljen za 22. lipnja 2015. godine. Sezonska direktna linija, koja će se provoditi na tjednoj bazi, s prvim letom iz Zagreba za Toronto započet će dva dana kasnije, odnosno 24. lipnja 2015. godine, javljaju iz HTZ-a.

- Ovo su odlične vijesti s tržišta koje za nas ima puno potencijala, posebice ako govorimo o vremenu dolazaka u pred i posezoni. S obzirom da su avionske linije ključne za razvoj turizma s dalekih tržišta, vjerujem da je upravo u ovome prekretnica te da će rezultati iz Kanade, pa i SAD-a biti tijekom ove godine još i bolji. Na nama je da budemo konkurentni te da stvaranjem dobrih turističkih proizvoda pripremimo i motive za dolazak većeg broja turista iz ovih zemalja, naglasio je ministar turizma Darko Lorencin.

Direktor Glavnog ureda HTZ-a Ratomir Ivičić je rekao kako turisti s nama dalekih tržišta imaju veliki značaj i potencijal za daljnji razvoj hrvatskog turizma.

- S kanadskog tržišta u prošloj godini bilježimo odlične rezultate, odnosno poraste u dolascima za 19 posto te u noćenjima za 15 posto. Prostora za ostvarenjem još boljih rezultata svakako ima, a uvođenje direktne zračne linije na relaciji Toronto-Zagreb sigurno će tome značajno doprinijeti poručio je direktor Ivičić, dodavši kako su direktne zračne linije samo dio preduvjeta za postizanjem dobrih rezultata na dalekim tržištima, odnosno da veliku ulogu ima i destinacijski menadžment te razvoj turističkih proizvoda na razini samih destinacija.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved