Tuheljske toplice
Pozitivno
20.12.2013. 10:08:42h
Terme Tuhelj ostvarile 35,5 milijuna kuna prihoda
Najveći kontinentalni turistički centar u Hrvatskoj u prvih jedanaest mjeseci ove godine ostvario je 58.253 noćenja.
deeuutee / flickr.com

Terme Tuhelj obilježile su 10. godišnjicu poslovanja. Od poduzeća u stečaju (TRC Mihanović) tvrtka je proteklih godina razvila prepoznatljiv brand - cjeloviti turistički resort s termalnom i wellness ponudom koji individualnim pristupom svakom gostu pruža kvalitetan odmor i zabavu - na čiji je razvoj dosad utrošeno preko 30 milijuna eura.

Najveći kontinentalni turistički centar u Hrvatskoj i predvodnik zagorskog i kontinentalnog te wellness turizma u prvih jedanaest mjeseci ove godine ostvario je 58.253 noćenja i 35,5 milijuna kuna prihoda. U 10 godina poslovanja Terme Tuhelj su učetverostručile poslovne rezultate i utrostručile broj ostvarenih noćenja.

Piše: Jolanda Rak Šajn

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved