Rabac
Izgradnja
28.12.2016. 15:13:14h
Valamar Rivijera u Rapcu gradi dva luksuzna ljetovališta
v
zolakoma / flickr.com

Istarski župan Valter Flego i gradonačelnik Grada Labina Tulio Demetlika posjetili su u pratnji predsjednika Uprave Valamar Rivijere Željka Kukurina gradilišta Life Bellevue Resorta i Valamar Girandella Resorta u Rapcu.

Rekonstrukcija i izgradnja dvaju novih luksuznih ljetovališta s ukupno 764 sobe i više od 2.700 kreveta najveća je investitija porečke tvrtke, vrijedna 562 milijuna kuna.
Rabac će to, vjeruju u Valamar Rivijeri, repozicionirati u vodeću odmorišnu destinaciju visoke kategorije koja će otvoriti 620 radnih mjesta. Investicija uključuje rekonstrukciju dva ljetovališta (15 zgrada), 9 tematskih restorana i 13 bazena koji se prostiru na 1.760 m2 vodene površine. Grade se i Maro klub te više igrališta za djecu, dva zabavna centra, unutarnji i vanjski fitness i wellness. Ulaganje obuhvaća i uređenje plaža i šetnica te hortikulturno uređenje kompletne zone. Gradilište se prostire na više od 15 hektara i predstavlja najveće gradilište u hrvatskom turizmu.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved