Dubrovnik
Pohvalno
21.12.2016. 6:45:13h
Hoteli Tirena i Valamar Club Dubrovnik osvojili Travelife Gold Award
Oba hotela osvojila su zlatnu nagradu Travelife, koja se dodjeljuje turističkim objektima koji najviše brinu o zaštiti okoliša i društvenoj odgovornosti Valamar Riviera sada broji čak 18 hotela s ovim postignućem
objava za medije

Dubrovnik, 19. prosinca 2016. – Osvajanjem još jedne prestižne nagrade - Travelife Gold  - hoteli Tirena i Valamar Club Dubrovnik stali su uz bok ostalim svjetski poznatim hotelima, nositeljima ovog priznanja.

Uz hotel Tirenu i Valamar Club Dubrovnik, Valamar Riviera broji još 16 drugih hotela u svojem lancu koji su osvojili ovu prestižnu nagradu.

Travelife je međunarodni certifikacijski sustav koji promiče održivost unutar turističke industrije te pomaže turoperatorima, hotelima i ostalim smještajnim kapacitetima da upravljaju i prate svoj društveni i ekološki utjecaj, kao i da o svojim postignućima informiraju goste i partnere.  Travelife Gold Award je priznanje hotelima koji u najvećoj mogućoj mjeri ispunjavaju stroge kriterije održivosti.

„Certifikati poput Travelifea pomažu nam raditi sukladno najboljoj praksi u turizmu te pružiti našim gostima, zaposlenicima, ulagačima i lokalnoj zajednici objektivne dokaze da je Valamar Riviera kompanija koja posluje prema najvišim standardima održivosti, izjavio je Oliver Brajković, voditelj odjela revizije i standardizacije u Valamar Rivijeri.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved