Karlovac
Blagdanski nameti
17.12.2015. 15:39:51h
I inspektori stigli na Božićni sajam
Nije još dobro ni otvoren, a Božićni sajam u Karlovcu danas je obišla inspekcija. Samo je dio štandova iskontroliran dok drugi spremno čekaju dolazak inspektora.
/ radio-mreznica.hr

"Kontrolirali su papire, imamo li račune; tražili su popis robe, ulaz, da li izdajemo račune, paragon blok i sve je u redu", kažu nam izlagači.

Izlagači su često sudionici raznih sajmova pa im ovakve kontrole, kažu nam nisu strane.

"Očekivali smo dolazak inspekcije jer ovo je ipak veći sajam pa smo pretpostavljali da će doći; spremni smo jer smo ih već nekoliko puta prošli, a hvala Bogu imamo ih i na kućnom pragu - ne znam koja nam nije bila inspekcija tako da uvijek nosimo sve papire", dodaju izlagači.

Ipak, smatraju kako manifestacija kao što je Božićni sajam u Karlovcu možda nije prigoda kada bi inspekcije trebale na ovaj način stizati u kontrolu.

"Ovo je Božićni sajam i nije baš vrijeme da na svaki sajam dolaze, ionako je prodaja u Karlovcu slaba, a onda kad ljudi još njih vide onda su ogorčeni i prodavači, ali i potrošači. Mislim da nije ni vrijeme da se na takvim sajmovima pojavljuju, ali kontinuirano", zaključuju izlagači u Karlovcu.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved