Kreditiranje
25.3.2014. 13:09:05h
HPB uvela kratkoročne poduzetničke kredite za pripremu turističke sezone
Dodaju da je kredit je moguće realizirati u kunama sa ili bez valutne klauzule te u eurima, do iznosa od milijun kuna, odnosno protuvrijednosti u eurima i uz kamatnu stopu od 6,99 posto
/ wikipedia.org

Hrvatska poštanska banka u ožujku 2014. uvela je kratkoročni kredit za pripremu turističke sezone namijenjen poduzetnicima odnosno trgovačkim društvima, obrtnicima i ostalim pravnim osobama koje imaju registriranu gospodarsku djelatnost vezanu uz turizam, priopćili su iz banke

Dodaju da je kredit je moguće realizirati u kunama sa ili bez valutne klauzule te u eurima, do iznosa od milijun kuna, odnosno protuvrijednosti u eurima i uz kamatnu stopu od 6,99 posto te da se sredstva mogu koristiti za nabavu roba i usluga s ciljem pripreme turističke sezone.

- U HPB-u su krediti poduzećima tijekom 2013. porasli 9,1 posto, a ukupni kreditni portfelj Banke krajem godine iznosio je 13 milijardi kuna. Rast se nastavlja u 2014., posebno u kreditiranju malih i srednjih poduzeća gdje je u prva dva mjeseca zabilježen porast od 4 posto, što je za taj poduzetnički segment više nego u čitavoj prošloj godini, pišu u priopćenju.

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved