Trogir
Novotarije
27.3.2015. 6:01:51h
Srušit ćemo Medenu i sagraditi novu, za zdravstveni turizam
Kermas energija u projekt će uložiti od 30 do 65 mil. eura, pregovaraju o suradnji s inopartnerima za taj projekt.
Josef Grunig / flickr.com

Hotel Medena dobio je u četvrtak odbijenicu od Vlade za ponudu za koncesiju za plažu na pomorskom dobru ispred hotela.

Trogirski hotel, obrazloženo je u Vladinoj odluci, planirao je gradnju pristaništa za plovila dužine od 10 do 15 metara, odnosno lučice za 30 plovila, što je suprotno uvjetima natječaja, koji ne predviđa gradnju na pomorskom dobru. Žalba na tu odluku nije moguća, no iz tvrtke, koja je upravo odredila termin potpisivanja predstečajne nagodbe, 15. travnja, i ne namjeravaju žaliti se. Kako nam je objašnjeno, pogrešno je interpretirana dokumentacija.

Tvrtka i dalje ima interes za koncesiju za plažu ispred svog objekta te će se javiti na natječaj kada on bude ponovno raspisan. Nenad Končar ispred Kermas energije, tvrtke koja bi predstečajnom nagodbom trebala postati vlasnikom trogirske Medene, procjenjuje da im to neće zagorčati ovu sezonu. Sama gradnja lučice, tvrdi, nije važna za realizaciju velikih planova koje Kermas ima za Medenu. Nakon završetka sezone, najavljuje Končar, trebali bi u Segetu Donjem, na kojemu je na 20 tisuća četvornih metara smješten kompleks Medena, krenuti s postavljanjem zamjenskog objekta.

Piše: Marija Brnić
Link na cijeli članak

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved