22.9.2013. 16:56:59h
Doris Peručić preuzima ACI?
Nakon smjene Ante Violića, zatim i smjene njegova nasljednika Brune Bonifačića uskoro bi trebao biti smijenjen i aktualni član Uprave ACI-ja Dražen Nikolić. Treći po redu u samo deset mjeseci.
/ glasistre.hr

Nakon smjene Ante Violića, zatim i smjene njegova nasljednika Brune Bonifačića uskoro bi trebao biti smijenjen i aktualni član Uprave ACI-ja Dražen Nikolić. Treći po redu u samo deset mjeseci.

Ova činjenica zorno pokazuje koliki nered vlada u upravljanju najvećom hrvatskom nautičkom grupacijom i političkom kadroviranju za koje se ne može ništa drugo reći osim da neviđenom brzinom srlja iz jedne pogreške u drugu. Prema neslužbenim informacijama, već se priprema saziv nove sjednice Nadzornog odbora na kojoj bi najvažnija točka dnevnog reda trebala biti upravo smjena Uprave i imenovanje nove.

Navodno su poznati i glavni kandidati za popunu Uprave i oni dolaze iz Nadzornog odbora ACI-ja pa bi po toj varijanti dužnost predsjednika Uprave trebala preuzeti sadašnja predsjednica Nadzornog odbora Doris Peručić, dok bi druga članica Uprave trebala postati Tamara Martinčić, koja je također članica Nadzornog odbora.

Doris Peručić je inače profesorica na Sveučilištu u Dubrovniku, dok Tamara Martinčić radi kao savjetnica za gospodarstvo u Upravnom odjelu za turizam, poduzetništvo i ruralni razvoj Primorsko-goranske županije.

Piše: D. Pajić/NL

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved