Dubrovnik
Obnova
6.2.2014. 9:06:27h
Za Kupare 10-tak zainteresiranih investitora
U Ministarstvu turizma očekuju veliki odaziv na ovaj javni poziv za iskazivanje interesa, ali i na pravi, obvezujući natječaj koji će biti spreman otprilike za dva mjeseca.
pandrcutts / flickr.com

U petak će na stranicama Ministarstva turizma, Agencije za upravljanje državnom imovinom i u dnevnim novinama osvanuti javni poziv zainteresiranima za ulaganje u bivši vojno turistički kompleks Kupari. Za projekt vrijedan između 150 i 200 milijuna eura dosad je zanimanje iskazalo 10-tak investitora, među kojima skupine potencijalnih ulagača iz Azerbejdžana i Katara, predstavnici turskog Rixosa, lanca Hyatt...a među domaćim kompanijama koje ne kriju ambiciju da postanu vlasnici luksuznog resorta na jugu Hrvatske je i Todorićeva tvrtka KARISMA HOTELI ADRIATIC.

U Ministarstvu turizma očekuju veliki odaziv na ovaj javni poziv za iskazivanje interesa, ali i na pravi, obvezujući natječaj koji će biti spreman otprilike za dva mjeseca. U Lorencinovom ministarstvu uvjereni su da će Kupari biti prvi veliki i ogledni primjerak uspješne i velike investicije u turizmu.

Piše: Radmila Kovačević

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved