Investicije
3.2.2014. 6:33:59h
Prve prijave stigle, riječ je o investicijama u sektoru turizma
Kroz dva tjedna prvi put će se sastati Povjerenstvo za ocjenjivanje i praćenje strateških investicijskih projekata kojem je na čelu potpredsjednik Vlade Branko Grčić.
401(K) 2013 / flickr.com

Kroz dva tjedna prvi put će se sastati Povjerenstvo za ocjenjivanje i praćenje strateških investicijskih projekata kojem je na čelu potpredsjednik Vlade Branko Grčić.

Ured za investicije Ministarstva gospodarstva, naime, zaprimilo je krajem prošlog tjedna prve prijave za stjecanje tog statusa, a kako nam je potvrđeno iz Ministarstva gospodarstva, riječ je o privatnim investicijama u sektoru turizma.Iako bi imena kandidata za status koji jamči ubrzanje realizacije projekta trebala biti objavljena nakon njihovog analiziranja, odnosno prihvaćanja ili odbijanja, jedan od investitora sam nam je potvrdio da je predao dokumente i kandidirao svoj projekt na listu strateških investicija.

Piše: Marija Brnić

Link na puni članak

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved