Dubrovnik
Državna imovina
16.1.2014. 12:05:04h
Kupari na bubanj: natječaj koji se čeka od kraja 2012.
Natječaj za revitalizaciju bivšeg vojnog objekta uključuje pravo građenja na 99 godina, investicija je teška oko 200 milijuna eura.
pandrcutts / flickr.com

Na današnjoj sjednici Vlade konačno bi trebala biti donesena odluka o raspisivanju natječaja za investitore za projekt Kupari.

Natječaj za revitalizaciju bivšeg vojnog objekta, koji ulagači očekuju još od kraja 2012. godine, uključuje pravo građenja na rok od 99 godina, a vrijednost investicije procjenjuje se na oko 200 milijuna eura. Kako se neslužbeno doznaje, predmet natječaja bit će takozvana lokacija Kupari I, na kojoj se danas nalaze devastirani bivši hotel Kupari Goričina I, hotel Kupari Goričina II, Grand hotel i Pelegrin hotel. Na lokaciji se planira obnova hotela s ukupnim smještajnim kapacitetima od maksimalno 1500 kreveta. Pismo s iskazom interesa mogu predati domaće i strane pravne i fizičke osobe u roku 30 dana od objave, a nakon okončanja postupka obnove zemljišne knjige, koji je u tijeku, Državni ured provest će postupak poziva za dostavu obvezujuće ponude.

Piše: Marija Crnjak

Link na puni članak

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved