Čilipi, Dubrovnik
22.8.2013. 0:02:28h
Kompanijama nudimo besplatno polijetanje i slijetanje aviona
Na taj su se potez odlučili kako bi pokušali povećati putnički promet izvan sezone i bolje povezali Dubrovnik sa "ostatkom svijeta"
Hiroyuki Nakano / flickr.com

Dubrovačka zračna luka odlučila je ponuditi zračnim kompanijama besplatno slijetanje i polijetanje zrakoplova u zimskim mjesecima.

Na taj su se potez odlučili kako bi pokušali povećati putnički promet izvan sezone i bolje povezali Dubrovnik sa "ostatkom svijeta".

"Kako bi se dala potpora porastu putničkog prometa, kao i poboljšala povezanost Dubrovnika tijekom cijele godine, Zračna luka Dubrovnik d.o.o. nudi besplatno slijetanje i polijetanje tijekom zimskog reda letenja za sve međunarodne redovite letove", izvijestili su iz Zračne luke Dubrovnik.

Ponuda kompanijama za besplatno polijetanje i slijetanje vrijedi od 27. listopada.

Piše: i.kri/VLM

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved