Senj
7.8.2013. 4:07:56h
Kaos u Senju: Poreznici zbog duga zatvaraju hotel pun gostiju!
U trenutku pečaćenja, terasa kafića hotela bila je puna gostiju, a osoblje hotela pokušava pronaći goste koji su na kupanju ili u šetnji Senjom kako bi ih obavijestilo da do 15 sati moraju napustiti hotel.
peatc / flickr.com

Zbog poreznog duga od 880 tisuća kuna Porezna uprava, područni ured Gospić, zapečatila je danas hotel Libra na rivi u Senju u vlasništvu tvrtke Mališa d.o.o. Hotel je popunjen u 39 od 40 soba te u njemu boravi 66 gostiju, a do 15 sati oni moraju napustiti sobe.

Poreznici su naredbu da će hotel biti zatvoren danas ujutro ostavili na recepciji hotela jučer, a iako je opunomoćenik tvrtke Mališa d.o.o., odvjetnik Velimir Došen, u zakonskom roku uložio prigovor na prijašnji zapisnik kojim je utvrđeno dugovanje, poreznici su naredbu proveli bez odgode.

Traže goste po Senju da im kažu kako moraju otići do 15 sati

U trenutku pečaćenja, terasa kafića hotela bila je puna gostiju, a osoblje hotela pokušava pronaći goste hotela koji su na kupanju ili u šetnji Senjem kako bi ih obavijestilo da do 15 sati moraju napustiti hotel.

Kako je rekao Došen, ovo je prvi slučaj zatvaranja hotela na Jadranu u jeku turističke sezone i tvrdi da je jutros u Poreznoj upravi u Gospiću predloženo da se pola duga od 440 tisuća kuna uplati u roku 8 dana kako ne bi došlo do zatvaranja hotela, no za to nije bilo sluha.

Sljedećih dana najavljen dolazak novih gostiju

Inače, u hotelu je najavljen dolazak i novih gostiju sljedećih dana, jer je u Senju počela najpoznatija ljetna turistička manifestacija Senjski karneval.

Piše: Tamara Opačak-Klobučar/VLM

COPYRIGHT!
Svi tekstovi, slike, zaštićeni trgovački znaci te sa bilo koje druge osnove zaštićeni "objekti/subjekti" zakonom o autorskim ili drugim pravima postavljeni na ovom portalu u vlasništvu su izvora koji je naveden uz određenu sliku ili tekst te su objavljeni uz odobrenje nositelja autorskih prava. Svi materijali sa izvorom Croatialink.com u vlasništvu su našeg portala i mogu se koristiti isključivo uz pismeno odobrenje uredništva portala. Korištenjem odnosno pregledavanjem našeg portala slažete se sa uvjetima korištenja portala.
PRAVNA NAPOMENA!
Portal CroatiaLink.com napravljen je u dobroj vjeri i koristite ga na vlastitu odgovornost.
©CroDodo, 2004 ~ 2024, All rights reserved